Kantine

Kantinen er stengt fra mandag 2. november.

PRAKTISK INFO:

Det er kun leietakere som knytter seg til kantineordningen som kan benytte seg av kantinetilbudet.

Enkel servering på de dager kantinen stenger kl. 12:00.

Kantineordningen er basert på én forsyning per bruker hver dag. Det er ikke tillatt å spise tidlig for så å spise en gang til senere på dagen. Det er heller ikke anledning til å spise en normal lunsj, for å så ta med seg en «matpakke». Det er mulig å kjøpe en forsyning ekstra i Resepsjonen eller via VIPPS.

Det er mulig å ta med seg lunsjen ut på terrassen i sommerhalvåret. Den enkelte må selv bringe serveringsbrett, service og avfall til oppvask og returstasjon. Det er i utgangspunktet ikke tillatt å bringe lunsj med seg utenfor kantinen eller terrassen. Servise skal ikke bringes ut fra kantinen.

Gjestelunsj forretningsgjester: 

Registrering og betaling i Servicesenteret i Rådhusgata 27 før lunsj. Du kan fylle ut en rekvisisjon, betale med kort eller VIPPS, gå på Send og velg 132507 Frydefull Jobb Kiosk R27. Du kan også bestille online: https://abn.sodexo.no/ Har du ikke brukernavn og passord kontakt Servicesenteret.

Gjestelunsj private gjester (venner/familie): 

Registrering og betaling i Servicesenteret i Rådhusgata 27 før lunsj. Du kan betale med kort eller VIPPS, gå på Send og velg 132507 Frydefull Jobb Kiosk R27.

Frokost:

Frokost kan kjøpes i kantinen i Rådhusgata 27, på hverdager mellom kl. 07:30 - 09:00 til kun 29 kr. Du betaler enkelt med VIPPS, gå til Send og velg 132507 Frydefull Jobb Kiosk R27.

Middag med hjem / Overtidsmat:

Du kan kjøpe med restemat hjem, både varm mat og fra salat baren mellom kl. 13:00-13:30. Det koster 35,- per person, og betales med Vipps. Gå på Send og velg 132507 Frydefull Jobb Kiosk R27.

Møteromsmat:

Ønsker du mat til møtet ditt?
Kantinen tilbyr bland annet påsmurte brød og baguetter og salater. Kaffe/te, bakverk, kaker, frukt og andre forfriskninger kan også bestilles. I forbindelse med jul finnes det både juletallerken og julebord. Her kan du bestille online: https://abn.sodexo.no/

Har du ikke brukernavn og passord, kan du registrere bruker på https://abn.sodexo.no/ Trenger du hjelp med din bestilling eller bruker, kontakt Servicesenteret i Rådshusgata 27. Bestilling må gjøres senest klokken 13:00 dagen i forveien og 2 dager i forveien ved bestillinger over 30 personer.

MENY R27 - Kantinen er stengt fra mandag 2. november.

MENY ØV9 - Kantinen i ØV9 er stengt inntil videre.