Elsykkel

Sykkelutleie. Kom innom Servicesenteret i R27 og lån en elsykkel med lås når du skal i møte. Vi har totalt 2 stykker for utlån samt sykkelhjelmer. Lånekontrakt skal signeres før bruk og returner etter bruk før kl. 16:00. Vi sørger for at sykkelen alltid er i topp stand for deg. Lån av sykkel gjelder i sommerhalvåret mellom kl. 08:00-16:00.

Sykkelparkering. Det er egen låsbar sykkelparkering i byggets parkeringshus, ved siden av garderobeanlegget i 4G. Tilgang til sykkelparkeringen går via garasjeporten i Øvre Vollgate. Sykler skal ikke fraktes i eiendommens heiser eller trilles gjennom resepsjonen. Foreløpig er det lagt opp til ca. 40 parkerings­plasser for sykler i 4G. For tilgang: adgangskort med kode.

OBS! Det er ikke tillatt å parkere sykler langs bygget, i blomstertrappen eller parkeringsanlegget. 

Sykkelservice. Det er en egen sykkelstasjon i garasjeanlegget i 4G, som er tilgjengelig for alle på huset. Her kan man pumpe luft, skifte slange og drive med småreparasjon. Det finnes også et badekar og slange for vask av sykkel. Av verktøy finnes f.eks. dekkspaker, skrujern, unbrakonøkkel m.m.

Ring 47678800
Send e-post